ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ
PHP SCRAMBLERΗ δυνατότητα του obfuscation ενός php αρχείου έχει απασχολήσει εδώ και καιρό τους web developers.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα κλειστού κώδικα, ο κώδικας μιας σελίδας php είναι "εύκολο" να διαρρεύσει.

Οι ιστοσελίδες είναι προσβάσιμες στο internet από (δισ)εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα. Κάποιοι από αυτούς είναι κακόβουλοι χρήστες και μάλιστα αρκετά ικανοί ώστε να προσπεράσουν πολλές δικλείδες ασφαλείας και να αποκτήσουν πρόσβαση στον κώδικά σας, τον οποίο τον θεωρούσατε προστατευμένο.

Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις, όπου ο κώδικάς σας είναι ακόμα πιο εκτεθειμένος. Αν μοιραζόσαστε την πρόσβαση στον λογαριασμό web hosting σας με άλλα άτομα (ίσως για παράδειγμα με τον ιδιοκτήτη του server), ο κίνδυνος πρόσβασης στον κώδικά σας (και συνεπώς ο κίνδυνος κλοπής) είναι εξαιρετικά μεγάλος. Λύση 100% ασφάλισης του κώδικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ όμως να κάνουμε αυτόν τον κώδικα τόσο δυσανάγνωστο, ώστε τα ωφέλη ενός κλέφτη από τον κώδικά σας να υπολείπονται πολύ του κόπου/χρόνου που θα αφιερώσει για να τον "επιδιορθώσει".

ΑΝ είναι αρκετά επίμονος ώστε να τα καταφέρει.

Πέραν όμως του τομέα της ασφάλειας, το php scrambler μπορεί να βοηθήσει και σε ένα άλλο τομέα: μικρότερα μεγέθη αρχείων.

Και μόνο το γεγονός της αφαίρεσης σχολίων και της σύμπτυξης του κώδικα (με αφαίρεση γραμμών), είναι αρκετό για να πετύχουμε μια μείωση του μεγέθους του αρχείου της τάξης του 20%

(ανάλογα όμως και με το μήκος μεταβλητών που έχουμε επιλέξει - μεταβλητές μεγάλου μήκους μπορούν να οδηγήσουν σε αρχεία μεγαλύτερα από τα αρχικά). Συνέπεια του μικρότερου μεγέθους αρχείων είναι η ταχύτερη φόρτωση των σελίδων από τους browsers!

Το php scrambler θα γίνει πολύτιμος σύμμαχός σας όχι μόνο στον τομέα της ασφάλειας, αλλά και στον τομέα της ταχύτητας του κώδικά σας. Όποια κι αν είναι η προτεραιότητά σας.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ TOY CMS ΜΑΣΤο Content Management System που έχουμε αναπτύξει και συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε καθημερινά, υλοποιήθηκε έτσι ώστε να μπορούν να παραμετροποιηθούν όλα τα στοιχεία του ιστότοπού σας.

Σε αυτό demo θα μπορέσετε να δείτε την βασική λογική και λειτουργία του πάνω σε μία απλή ιστοσελίδα.OI ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗ- ΣΙΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣ


PhP Scrambler


Πόσες φορές δεν θέλατε να συμπιέσετε τον κώδικα σας ώστε να κερδίσετε χρόνο και ασφάλεια; Τώρα μπορείτε! Το PhP Scrambler αφαιρεί κενά, αλλαγές γραμμών και σχόλια, με σκοπό την διασφάλιση του κώδικά σας και την εξασφάλιση μεγαλύτερων ταχυτήτων.

Subs Fixer


Πόσες φορές δεν θέλατε να δείτε την αγαπημένη σας ταινία με σωστούς υπότιτλους; Τώρα μπορείτε! Το Subs Fixer διορθώνει όλα εκείνα τα ενοχλητικά λάθη στα αρχεία υποτίτλων όπως διπλά ερωτηματικά, άνισα διαστήματα ανάμεσα στις λέξεις, λανθασμένα τελικά σίγμα και πολλά άλλα.


Λόρεμ Ίψουμ (in development)


Πόσες φορές δεν θέλατε να προσθέσετε ελληνικό κείμενο στα αγαπημένα σας design; Τώρα μπορείτε! Το Λόρεμ Ίψουμ στα Ελληνικά παράγει κείμενα με τυχαίες λέξεις ωστέ να μπορείτε να βλέπετε το design σας με ένα ελληνικό dummy text.
ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑΕάν η ιστοσελίδα σας το απαιτεί ή εάν θέλετε ένα ανεξάρτητο κινούμενο ή διαδραστικό αντικείμενο μπορούμε να αναλάβουμε την υλοποίησή του.

Με Flash ή JavaScript και με παραδοσιακό animation ή video και 3D

, έχουμε την εμπειρία να το κάνουμε να δουλέψει όπως εσείς θέλετε.

Για περισσότερα δείγματα σε κινούμενη εικόνα:
What the buttler saw channel on Vimeo.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
Γίνετε μέλος του γκρουπ του prosites.gr στο Facebook

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣProsites.gr
Ομάδα κατασκευής ιστοσελίδων

Email: info@prosites.gr

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙΤο site του Ανδρέα, προγραμματιστή, σχεδιαστή
Το blog του Γιάννη, προγραμματιστή, αναλυτή
Το site του Πάνου, προγραμματιστή, τεχνικού γραφικών


| CMS demo | PhP Scrambler | Subs Fixer |
| Δουλειές | Επικοινωνία | Sitemap | Facebook | info@prosites.gr